AutomotoLičko-senjska županija

Upravljali automobilima pod zabranom i pod utjecajem alkohola

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠĆA

Za upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola niti jedan razlog nije opravdan.

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se jučer u 6.30 sati na autocesti A-1 u smjeru juga, kod odmorišta Brinje, kada je 64-godišnjakinja iz Zagreba upravljala osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake, te iz za sada neutvrđenog razloga prednjom stranom automobila udarila u ublaživač udara od kojeg se odbila i udarila u zaštitnu ogradu. Vozačica je teško ozlijeđena, dok je 64-godišnji putnik iz Zagreba lakše ozlijeđen.

Druga prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Novalje.

Jučer su policijski službenici u Otočcu zatekli 52-godišnjaka iz Doljana i 24-godišnjaka iz Sinca, koji su upravljali osobnim automobilima za vrijeme dok su im izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom “B” kategorije;

U Otočcu u 21.05 sati zatekli su 57-godišnjaka iz Ličkog Lešća, kako upravlja osobnim automobilom gospićke registracijske oznake u alkoholiziranom stanju (2,87 g/kg).

U Novalji u 22.40 sati, zatekli su 38-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine kako pod utjecajem alkohola (2,55 g/kg) upravlja osobnim automobilom. Protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnim sudovima.

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu policija skreće pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te da vožnju prilagode uvjetima na cesti.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close