Karlovačka županijaVijestiLifestyle

Upozorili da im vozač vrijeđa djecu, pa ostali bez busa: ‘Psovao im je mater, nazivao ih konjima…‘

ZBOG NACIONALNE PRIPADNOSTI?

Nakon što su se roditelji učenika iz Široke Rijeke, malog mjesta u blizini granice s BiH, požalili da im vozač autobusa karlovačkog Autotransporta vrijeđa djecu, on je prestao primati putnike na križanju na kojemu je to radio dotad i to sada radi kilometar i pol dalje.


Putnici tako sada moraju pješačiti kilometar i pol po opasnoj državnoj prometnici koja inače spaja D-1 s graničnim prijelazom Maljevac. U karlovačkom Autotransportu kažu da su ukorili vozača, koji se pak žali na ponašanje đaka, ali tvrde da je promjena učinjena zbog sigurnosti putnika dok se ne sagrade stajališta.

Nameću se, međutim, dvije nelogičnosti, kako to da je do promjene došlo neposredno nakon što su se roditelji požalili na vozača i kako to da je prvo stajalište postalo nesigurno za putnike baš sada, prvi put od kraja Domovinskog rata, jer je isti vozač istoga koncesionara na istom mjestu putnicima stajao prethodnih 27 i pol godina?

– A što učiniti, dijete smo ispisali iz Maljevca jer su ukinuli školu, pa zato i ide u Vojnić. Da ga sada ispišemo iz Vojnića i šaljemo u Veliku Kladušu? – pitaju se Dolići.

Cijeli članak pročitajete OVDJE.


 

Komentari

Komentara


Izvor: jutarnji.hr | Foto: pexels.com

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close