GlazbaVijesti

Upoznajte vokalni sastav Art Voice i njihov prvi singl “Spavaj, spavaj”

Spavaj, spavaj prvi je singl vokalnog sastava Art Voice koji se bavi obradom tradicijskih te rock i pop hrvatskih pjesama.


Ovo je njihov prvi diskografski iskorak, a u tome im je pomogla legenda hrvatske tamburaške glazbe Šima Jovanovac. Upravo on potpisuje glazbu i tekst pjesme Spavaj, spavaj, dok je aranžman radio Franjo Slavko Batorek, a vokalne dionice Manuela Molnar. Video produkciju potpisuju Domagoj Lončar i Andriana Rakitić.

“Napokon smo dočekale da vam predstavimo svoj prvi singl. Još jednom koristimo priliku zahvaliti se ljudima bez kojih ova priča ne bi nastala. Posebne zahvale idu Zlatku Galiku Zlayi te Zrinki Nakić i njezinoj bebi Luciji. Velike pozdrave šalju vam Vojsice”, kažu djevojke.

Zajednička je ovo suradnja izdavačkih kuća Croatia Records i Multi Music Media Šime Jovanovca. Nakon ove nježne pjesme čekaju nas i druga iznenađenja perspektivnog vokalnog sastava Art Voice o čemu više sljedeće godine.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Adriana Photography

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close