Film i TV

UPOZNAJTE NOVOG WINNETOUA Ovaj glumac je utjelovio lik slavnog indijanskog poglavice

Filmovi o Winnetouu iz 60-ih godina sa Pierreom Briceom u ulozi Winnetoua i Lexom Barkerom kao Old Shatterhandom su bili i još uvijek jesu jako popularni diljem svijeta, piše The Plitvice Times.


U RTL – ovoj produkciji ovog klasika njemački glumac Wilke Möhring igra Old Shatterhanda, dok je uloga Winnetoua pripala albanskom glumcu Niku Xhelilaju.

Trilogija je prvi put prikazana krajem 2016. godine, a tokom snimanja filmska ekipa je posjetila mnoga mjesta koja su poslužila kao dvojnik Divljeg Zapada prvotnoj produkciji iz 60 – ih godina prošlog stoljeća poput NP Paklenica, NP Plitvička jezera, NP Krka, Velebita i kanjona Zrmanje.

Mladi Xhelilaj bio je uzbuđen što će biti dijelom ovog projekta, a mi smo željeli saznati više o njemu. Rođen je 5. ožujka 1983. godine u Tirani, a poznat je po ulogama u filmovima The Albanian, Seven Lucky Gods i TV seriji Cobra 11.

“Dopustite da vas upoznam s WINNETOUOM ..tako sam uzbuđen što sam dio ovog nevjerojatnog projekta sa dobrim glumcima i divnom ekipom pod palicom hrabrog i nevjerojatnog redatelja”, rekao je Nik na svom Instagram profilu.

Pogledajte fotografije koje je podijelio sa fanovima i saznajte više o novom Winnetouu!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram/Nik Xhelilaj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close