Film i TVIzdvojeno

Upoznajte kandidate koji putuju u Donji Lapac: Hoće li Rasemu osvojiti pjesmom ili jutarnjom kavom?

AVANTURA POČINJE

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!


U Donji Lapac s farmericom Rasemom Vladetić putuju trojica šarmera, upoznajte ih!

Josip Benčec (60)

Josip dolazi iz Volodera, po struci je elektrozavarivač, sada u mirovini. Bavi se peradarstvom te sadi voće i povrće, a posebno ističe da je oduvijek volio putovati. U slobodno vrijeme šeta i bavi se ribolovom. Iza sebe ima dva braka, tri sina i sedmero unučadi, i oni su njegovo najveće bogatstvo.

Nakon ljubavnih razočarenja povukao se u sebe, ali još uvijek čvrsto vjeruje da postoji netko tko bi mu mogao uljepšati dane kako ne bi život proveo usamljen. Sebe opisuje kao poštenu i iskrenu osobu, a od buduće partnerice očekuje slične osobine.

Zvonko Šantalab (50)

Zvonko je po struci inženjer agronomije, a trenutno brine o svom imanju. Za sebe kaže da je dobar, društven i zabavan, ali ne voli da ga ”vuku za nos”. Iza njega je jedan brak iz kojeg ima sina i kćer.

Kaže da mu je kod žene najvažnija međusobna privlačnost i povjerenje, da je komunikativna, vrijedna i uredna te da nema poroka. Zbog ljubavi se spreman preseliti, a najviše bi volio žvijeti u nekom gradiću na obali. U slobodno vrijeme voli se družiti i roštiljati s prijateljima.

Željan Arnerić (44)

Željan je po struci prodavač, a slobodno vrijeme najviše voli provoditi šetajući prirodom i u vožnji biciklom. Za sebe kaže da je jako empatičan, emotivan, vrijedan i voli pomagati drugima u nevolji, ali nekad zna biti nestrpljiv.

Iza njega je nekoliko kraćih veza, a sada bi volio naći ženu s kojom će ‘kliknuti’ te koja će biti dobra prema njemu. Zbog ljubavi je spreman preseliti se, a na Raseminoj farmi bi se brzo snašao jer zna raditi sve poljoprivredne poslove.

Kako će izgledati zajednički dani na Raseminoj farmi i tko će je uspjeti osvojiti, doznajte već od ponedjeljka u 21 sat, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close