Glazba

Upoznajte djevojčicu Aureliju Stašić i njenu božićnu pjesmu “Što je Božić”

Aurelia Stašić, desetogodišnja djevojčica, predstavila je svoju božićnu pjesmu Što je Božić i dala viđenje Božića s dječje strane.


Za pjesmu Što je Božić tekst i glazbu napisao je Dražen Pavin, za aranžman je zaslužan Domagoj Pavin. U videospotu Aurelia je okružena svojom obitelji u pravom blagdanskom duhu.

Aurelia dolazi iz glazbene obitelji, otac Antun akademski je glazbenik, profesor violine, surađuje s mnogim poznatim umjetnicima, Radom Šerbedžijom, Vlatkom Stefanovski, s Jacquesom Houdekom sudjelovao je na Euroviziji, a djed je operni pjevač u HNK.

Aurelia osim što pohađa osnovnu školu, ide i u Glazbenu školu Zlatka Balokovića u Zagrebu. Osvajala je nagrade na međunarodnim natjecanjima iz klavira; 1. nagrada Laureat Međunarodnog klavirsko natjecanje Smederevo 2019 gdje je osvojila 1. nagradu i 2020. te 1. nagrada na natjecanju Mladi Padovec. Bila je poseban gost Jacquesu Houdeku na koncertu u Lisinskom, a ove godine sudjelovala je na 55. festivalu kajkavskih popevki u Krapini. Aurelia je nastupala i na raznim svečanostima i u TV emisijama.

Trenutno je Aureliji u planu sljedeće godine izdati prvi album s deset potpuno novih dječjih pjesama.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close