Glazba

Uoči Valentinova Crvena jabuka predstavlja spot za baladu “Za jedan zagrljaj”

Legendarna Crvena jabuka jedan je od najboljih regionalnih pop-rock bendova i jedan od onih čije su se ljubavne pjesme upisale u mnoga srca zbog čega ih s pravom zovu i najromantičnijom grupom.


Njihov novi singl i spot “Za jedan zagrljaj” još je jedna balada koja nam stiže uoči Valentinova. Emotivne i sjetne kadrove spota posvećenog dijaspori režirala je Dragana Kajtazović. Autor pjesme je Mirko Šenkovski koji potpisuje većinu pjesama na aktualnom albumu “Nocturno” na kojem se i ova pjesma nalazi.

Ovaj hvaljeni studijski uradak već je iznjedrio nekoliko hitova “Berlin”, “Grade moj”,”Cvijet s Bistrika”, “Nocturno”, a “Još jedan zagrljaj” upotpunit će ovaj niz prije izlaska njihovog novog albuma posvećenog Sarajevu. Crvena jabuka ove godine slavi 35 godina osnutka pa će se i na novom albumu naći sve pjesme koje su tijekom njihove dugogodišnje karijere nastale inspirirane rodnim gradom.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close