VijestiScena

UOČI 24. OBLJETNICE OLUJE Thompson će 4. kolovoza pjevati u Splitu!

Poznati hrvatski pjevač domoljubnih pjesama Marko Perković Thompson putem svoje Facebook stranice najavio je koncert u Splitu.


Koncert će se održati na splitskoj Rivi uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Dragi prijatelji,

Marko Perković Thompson se odazvao pozivu na poziv Koordinacije branitelja Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije i gradonačelnika Grada Splita u njihovoj želji da održi koncert uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja na splitskoj Rivi 4.08.2019. godine. Sve detalje o nadolazećem koncertu u Splitu na Rivi ćemo objaviti uskoro.

Ovom prilikom želimo još jednom izraziti žaljenje i zahvaliti na razumijevanju što nakon toliko godina Thompson neće nigdje nastupiti na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja kada slavimo Oluju 95, veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu.

Pozivamo Vas kao i svake godine, da Oluju slavimo svugdje, u svakom gradu i mjestu i u svakoj obitelji jer je to jedan od najvećih datuma u našoj povijesti.

Vidimo se sljedeće 2020. godine na proslavi u Čavoglavama!, piše u objavi.

Više detalja o koncertu bit će objavljeno uskoro.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close