KolumneUniverzalne trivijalnosti

UNIVERZALNE TRIVIJALNOSTI: Sandra Perković ima novi posao?

Hrvatska olimpijska sportašica i bacačica diska, Sandra Perković, objavila je da razmišlja o završetku sportske karijere. Ovakva šokantna izjava iz vedra neba bila je popraćena objašnjenjem.


“Razmišljam da se počnem baviti humanitarnim poslom, a to bi napravila sada kada sam na vrhuncu karijere. Često zaboravljamo na svoje starije i nemoćne i odlučila sam svoju pozornost usmjeriti njima.”

Što točno pod time misli? Sandra je odlučila spojiti dvije stvari u kojima uživa: bacanje diska i pomoć starijima; te je odlučila pokrenuti tvrtku aerodistribucije tiskovnog materijala starijim i nemoćnim osobama.

“Tako je. Odlučila sam postati bacačica tiska, pa da olakšam svima koji nemaju Internet ili ne mogu šetati do dućana kako bi kupili novine, a žele biti informirani.”

Neosporena vladarica bacanja diska planira otvoriti cijelo poduzeće aerodistribucije tiskovnog materijala, a nije htjela reći čije će novine i vijesti bacati ljudima u dvorište.

Sandra će biti u potpunosti van konkurencije pošto može stati nasred ulice i u krugu od 70 metara distributirati svježi dnevni tisak svima kojima je to potrebno.

Na Sandru smo ponosni zbog svih njezinih sportskih ostvarenja i znamo da će se ostvariti u ovome humanitarnom bacanju tiska kako se ostvarila i u svojoj sportskoj karijeri. Živjela Sandra! Živjeli naši sportaši!

PS. Filip Hrgović se odlučio prebaciti na kubanske cigare pošto naše domaće ipak malo jače udaraju

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb-meeting.com

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close