KolumneUniverzalne trivijalnosti

UNIVERZALNE TRIVIJALNOSTI: Sandra Perković ima novi posao?

Hrvatska olimpijska sportašica i bacačica diska, Sandra Perković, objavila je da razmišlja o završetku sportske karijere. Ovakva šokantna izjava iz vedra neba bila je popraćena objašnjenjem.

“Razmišljam da se počnem baviti humanitarnim poslom, a to bi napravila sada kada sam na vrhuncu karijere. Često zaboravljamo na svoje starije i nemoćne i odlučila sam svoju pozornost usmjeriti njima.”

Što točno pod time misli? Sandra je odlučila spojiti dvije stvari u kojima uživa: bacanje diska i pomoć starijima; te je odlučila pokrenuti tvrtku aerodistribucije tiskovnog materijala starijim i nemoćnim osobama.

“Tako je. Odlučila sam postati bacačica tiska, pa da olakšam svima koji nemaju Internet ili ne mogu šetati do dućana kako bi kupili novine, a žele biti informirani.”

Neosporena vladarica bacanja diska planira otvoriti cijelo poduzeće aerodistribucije tiskovnog materijala, a nije htjela reći čije će novine i vijesti bacati ljudima u dvorište.

Sandra će biti u potpunosti van konkurencije pošto može stati nasred ulice i u krugu od 70 metara distributirati svježi dnevni tisak svima kojima je to potrebno.

Na Sandru smo ponosni zbog svih njezinih sportskih ostvarenja i znamo da će se ostvariti u ovome humanitarnom bacanju tiska kako se ostvarila i u svojoj sportskoj karijeri. Živjela Sandra! Živjeli naši sportaši!

PS. Filip Hrgović se odlučio prebaciti na kubanske cigare pošto naše domaće ipak malo jače udaraju

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close