VijestiScena

“Umorni blues” – novi singl grupe Balkaneros!

Novi singl i spot grupe Balkaneros zove se ‘Umorni blues’, a poseban gost u pjesmi je sjajni gitarist Emir Hot koji je svoje iskustvo stjecao na svjetskim pozornicama.


Pjesmu i spot odlučili su predstaviti na poseban način direktno, ‘heart to heart’ do svakog pojedinačnog gledatelja na portalu Glas.ba, a u javnom eteru ga ekskluzivno narednih mjesec dana možete vidjeti samo u programu CMC televizije.

“U vremenu u kojem ima sve više izvođača a sve manje recipijenata, pa svi trče za publikom ne bi li njihov novi uradak, koji već ima milijune lažnih YouTube pregleda, neko i stvarno vidio, mi smo odlučili da zaključamo našu novu pjesmu. Ne može je čuti nitko tko je ne podijeli na svom Facebook profilu. Trebate nam, dakle, toliko vjerovati i trebate biti toliko znatiželjni da čujete našu novu pjesmu i vidite naš novi spot, da ste spremni sa svojim prijateljima podijeliti ‘mačka u vreći’. Na ovaj način odbijamo da dalje pokušavamo ploviti ledenim oceanom, koji sve više podsjeća na deveti krug Danteovog pakla. Odbijamo da, tek tako, sa svima dijelimo svoje emocije, talenat, vještine i trud. Šta znači moto ‘Ubrzali smo sat da usporimo vrijeme’, pod kojim smo najavili pjesmu? Dok traju ‘godine zbrzane, nemirima trzane’, imamo li pravo na iluziju da ćemo živjeti nekoliko stoljeća i da nam život neće proletjeti tek tako? Mi smo odlučili da imamo. Zbog toga smo ubrzali sat i (gle čuda!) usporili vrijeme. Satima smo Emir i ja pjevali ‘Umorni blues’, ona dva dana koja smo proveli skupa sve više mi sliče na nekoliko mjeseci, a ovih nekoliko mjeseci koliko se poznajemo su barem jedno desetljeće. Dok velika kazaljka otkucava sve u šesnaest, sve po sat vremena odjednom, i neumoljivo tare sve pred sobom, vidim nas u nekom drugačijem vremenu, nekoj drugoj dimenziji, kako, nedotaknuti neumoljivom sekundaricom, sviramo i pjevamo svoj blues, brojimo, čekamo… I živimo”, objasnio je Haris Abdagić, osnivač grupe Balkaneros.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close