LifestyleScena

ULTRA U DEVET POSTAJA Naša Facebook avantura do Splita i natrag

Ove godine smo posjetili jedan od najvećih svjetskih festivala koji se održavao u Splitu. Svi znate, riječ je o tzv. Ultri, tj festivalu Ultra Europe. Tim povodom, mi smo se zabavili “postajama”.

S obzirom da nam s nama samima nikad nije dosadno, odlučili smo proživjeti to iskustvo sa svim našim vjernim Facebook fanovima kojih je trenutno točno 4.351. Ideja je bila napraviti “postaje”, što ste na kraju mogli i pratiti uživo. Nama je bilo zabavno, a Facebook odaziv na naše postove tj. “postaje” također je zadovoljavajući. Kako je to izgledalo, pogledajte! I na Facebooku bratu također.


 

1. postaja ■ ZIR

Ultra lička avantura je počela! Za početak, na odmorištu Zir nema Velebitskog pa reklamiramo Amstel. Ličkom polju nema kraja, Velebit je na dlanu, slušalice smo već pregrijali…i ulazimo u krcati tunel Sv. Rok. Uskoro onaj osjećaj kad Ličan vidi more!

1

 


2. postaja ■ ŠIBENIK
Chillanje, fotosešn rive. Približavamo se Splitu, zagrijavanje, gužva. Nismo uspjeli popit pivu ali budi se naš animator u ekipi!  Uskoro više, sljedeća i najdalja postaja je Split.2

 


3. postaja ■ SPLIT Riva
Stigli! Ultra nas čeka, a dok dočeka mi smo rješili pizze triput preplaćene.  Poljud, comming soon!

3


 

4. postaja ■ SPLIT POLJUD
I napokon, nekoliko sati do najvećeg svjetskog eventa u Hrvatskoj! Na ulazu je već gužva, produkcija je dosad neviđena kod nas, a ovoliko kilovata iz zvučnika nikad nismo čuli… pozdravlja vas Lika Clubbing tim s Poljuda!

4


 

Postaja 5. ■ Ultra Europe
Počelo je, spektakl u Hrvatskoj s nebrojeno decibela i preko 100 DJ-a puni se! Večeras se očekuje oko 50 000 ljudi, tisuće litara pića i party do 5.00h. Nakon toga afterparty je u Hemingway baru nedaleko od stadiona, pa se vidimo tamo!!! Everybody get it loud! 

5


 

Postaja 6. ■ Ultra Europe
Poljud gori!

6


 

Postaja 7. ■ SPLIT Riva
Nakon svakog dobrog partija grad je što? Prazan… Split još spava i za to ima dobar razlog, ova Ultra ostaviti će traga. Mi krećemo put ipak nam najdraže Like u nadi da ćemo jednom ugostiti ovakav spektakl u našoj županiji. Ne budite pesimistični, zašto ne? 

 7


Postaja 8. ■ ŠIBENIK
Povratak u tijeku. Mi Ličani ne kužimo ovaj “fjaka” osjećaj čitanja novina uz “Slobodnu”, kavu i more…ali eto bar se trudimo!  O Šibeniku, šta reći, lijep gradić. Jedino nismo dosad nigdje plaćali ulaz u katedralu, a ovdje ulazite i kupujete ulaznicu. To je malo čudno, nama bar… next stop Zir.

89. postaja ■ ZIR
I posljednja stanica naše dvodnevne avanture završava na početnoj.  Umorni i iscrpljeni, ali idemo dalje s radom. Lički medvjed podsjetnik je da se gdjegod bili, moramo vratiti svojim korjenima. Sljedećih dana čitajte kako nam je bilo, stiže kratki video snimak iz prvih redova. Ultra se večeras nastavlja, i dalje možete pratiti na linku:http://bit.ly/1nkhxzr (day 3)

9


Tekst napisala: UL/ AF-LB

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close