VijestiGrad ZagrebScena

Ultra party s 10 000 posjetitelja “zapalio” Arenu

Spektakularnim novogodišnjim Zagreb 360° New Year’s Eve partyjem i nastupom svjetske DJ zvijezde Armina Van Buurena, Sandera van Doorna, MOTija i drugih otvoren je Croatia Winter Music Festival koji se u Areni Zagreb održava do 6. siječnja.


Publika je beskrajno uživala u nastupu legendarnog Armina na jednom od pet najprestižnijih svjetskih novogodišnjih dočeka prema uglednom DJ Magu. Emotivna atmosfera posebno se osjetila prilikom Arminovog izvođenja nekih od njegovih najvećih hitova, što je publika popratila velikim pljeskom i ovacijama. Vrhunsku produkciju posebno je naglasila impresivna pozornica od čak 300 m2 te svjetlosni i zvučni efekti. Novu godinu su u Zagrebu dočekali i vlasnici najvećeg svjetskog noćnog kluba u Dubaiju, koji su večer prije doputovali s Arminom van Buurenom.

Posebnim setom pripremljenim samo za najluđu noć u Areni, Armin je ponovno pokazao zašto je već godinama na listi najboljih svjetskih DJ-a te oduševio mnogobrojne fanove koji su u Zagreb pristigli iz cijeloga svijeta. Tisuće obožavatelja uživalo je u svakom trenutku Arminovog seta, a jedan od vodećih svjetskih DJa još jednom je pokazao koliko voli nastupati u Hrvatskoj.

Vizuali na video wallu tijekom nastupa sadržavali su niz hrvatskih motiva, a od publike se nakon trosatnog seta oprostio zaogrnut hrvatskom zastavom. „Obožavam nastupati u Hrvatskoj jer hrvatska publika ima neku posebnu energiju i između nas se stvorila posebna veza,“ komentirao je Armin van Buuren. Uz Armina, na veličanstvenoj pozornici u Areni nastupili su još i Sander Van Doorn, Julian Jordan, MOTi, David Gravell i Juicy M, koji su vrhunskim nastupima ispunjenima pozitivnom energijom rasplesali Arenu do jutra i na najbolji način najavili novu godinu pred nama.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close