LifestyleScena

Ultra Europe premašila 50 000 posjetitelja uz Davida Guettu

Ultra Europe eksplodirala uz najbolje DJ-e svijeta!

Nakon spektakularnog otvaranja, festival Ultra Europe se nastavio u istom ritmu, a atmosfera je došla do vrhunca tijekom nastupa Armina Van Buurena, Davida Guette i Sebastiana Ingrossa. Osim u vrhunskoj glazbi, posjetitelji su mogli uživati i u impresivnoj produkciji i vatrometu na glavnoj pozornici.

umfeu14b 259

Svitanje na splitskoj ljepotici Poljudu dočekala su i brojna poznata lica. Glazbenica Jelena Rozga došla je u pratnji prijateljice Gordane Labović, dok je Petar Grašo ove godine poveo sestru Bugu, koja je doputovala iz Berlina sa dugogodišnjim dečkom, košarkašom Leonom Radoševićem. Hrvatski nogometni reprezentatici Ivan Perišić i Ante Rebić nakon ludila u Brazilu, uživali su na pravom spektaklu na domaćem terenu, a na Poljud su i danas stigli hrvatsku rukometni reprezentativci Lovro Šprem i Filip Ivić. Glumica Ana Gruica došla je u pratnji kolege Ive Perkušića, dok se dizajnerica Monika Sablić rasplesala u društvu supruga, bivšeg nogometaša Gorana. Vedrana Linardić, dizajner Ivan Tandarić iz modnog brenda Elfs, dizajnerica Kristina Bradač, sportski trener Radovan Stošić, radijska voditeljica i glazbenica Ines Huskić te brojni drugi ispratili su drugi dan najvećeg glazbenog događaja u povijesti Hrvatske.

umfeu14b 193

Posjetitelje iz više od 125 zemalja svijeta danas očekuju nastupi Alessa, Afrojacka, Tiesta, Stevea Aokija i drugih.

Tekst napisala: Ultra Europe

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close