Događanja

Ulaznice za Ultra Europe povoljnije za hrvatske državljane

Treće izdanje festivala Ultra Europe bit će povoljnije za sve domaće posjetitelje koji će ulaznice moći nabaviti po povlaštenim cijenama.


Organizatori će u prodaju pustiti ograničen broj ulaznica za hrvatske državljane po cijeni od 899 kuna (redovna cijena 1289 kuna), a moći će ih kupiti u prodajnim centrima T-Coma tijekom prva dva tjedna prodaje. Prodaja po povlaštenim cijenama počinje u srijedu 25. ožujka i traje do isteka zaliha.

Ukoliko nakon prva dva tjedna ostane slobodnih ulaznice, iste će biti moguće nabaviti, osim u centrima T-coma i putem ostalih prodajnih kanala Ultra Festivala.

Nakon najava Hardwella, Axwella, The Chemical Brothersa, Tiesta, Afrojacka, Carla Coxa, Davida Guette i Armina van Buurena u narednim tjednima javnosti će biti predstavljene dodatne informacije i nova imena izvođača.

Festival Ultra Europe jedan je od strateški najbitnijih događanja za domaći turizam. Prošle godine festival je posjetilo 150.000 ljudi iz više od 125 država svijeta. Od toga, čak 12 zemalja zabilježilo je prvi posjet našoj zemlji. Najveći broj posjetitelja činili su gosti iz Velike Britanije, Njemačke, Slovenije, Australije, Španjolske,Poljske, SAD-a, Kanade, Austrije, Nizozemske…

Tijekom prošlogodišnjeg festivala odsvirano je preko 100 sati glazbe s potpisom preko 150 međunarodno priznatih DJ-a. Ostvarena je brojka od više od 6.000,000 gledatelja putem live streama, broadcasta, te preko UMF TV-a i RTL Televizije u Hrvatskoj.

U splitsku zračnu luku sletjela su 43 privatna zrakoplova s ciljem posjete Ultra Europe festivala. Ostvareno je preko 300.000 noćenja uz prosječan broj boravaka u trajanju od 5,5 dana. Ultra je potaknula i više od 60 milijuna kuna turističke potrošnje, a ove godine organizatori očekuju gotovo duplo ostvarenje rezultata.

Ovogodišnje izdanje započinje 9. srpnja opening partyem u splitskom Hemingwayu, a potom slijede tri dana partyanja na poljudskom stadionu. Od 13. srpnja slijedi dva dana Ultra yacht party na Braču i Ultra beach party na Hvaru, dok će closing party biti organiziran za svega 1000 posjetitelja na otoku Visu.


 

Tekst: muzika.hr


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close