Ličko-senjska županija

Ukrao laptop, odjeću i lovačku pušku iz auta na A1

NEPOZNATI POČINITELJ

U protekla 24 sata (7./8. prosinac 2020. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, dvije prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira.


Jučer na jednom odmorištu na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, nepoznati počinitelj provalio je u automobil talijanske registracijske oznake i iz tovarnog sanduka otuđio laptop, odjeću i rastavljenu lovačku pušku (za koju oštećeni posjeduje oružni list) u vlasništvu 54-godišnjeg talijanskog državljanina.

U vremenu od 5. do 7. prosinca 2020. godine u šumskom predjelu mjesta Jezerane, nepoznati počinitelj je sa šumskog traktora u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Bariloviću, demontirao i otuđio lance sa stražnjih kotača.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca i Karlobaga.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je držanjem životinja bez nadzora na području Perušića, te je počinitelju naplaćena novčana kazna.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close