Moda

Kako ukloniti mucice s vunene odjeće?

Vjerojatno smo svi imali uobičajene ‘nezgode’ s odjećom, poput mucica koje nastaju na vunenoj odjeći te stvaraju istrošeni dojam. No i za taj mali estetski problem postoje brza rješenja, a uz naš mali modni SOS stara vesta uskoro bi trebala izgledati kao nova


Škare

Najlakše ćete ih ukloniti škarama, ali morate biti oprezni kako pritom ne biste razrezali odjeću. Polegnite pulover na ravnu površinu, zatim mucicu ulovite prstima i pažljivo je odrežite.

Britvica

Kako bi trik s britvicom bio učinkovit odjeću koju planirate ‘tretirati’ prvo okrenite naopačke i operite na odgovarajućoj temperaturi. Kada se odjeća osuši vratite je na pravu stranu i raširite. Rukom potom zategnite dio preko kojeg ćete prelaziti britvicom.

Laganim potezima odstranite mrske mucice, povlačeći britvicu dovoljno daleko kako ne bi oštetili tkanje. Nakon ove male ‘estetske operacije’ odjeća bi trebala izgledati kao nova.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close