Turizam

Uključite se u proljetno izdanje časopisa The Plitvice Times!

The Plitvice Times, turistički magazin koji pokriva šire područje Plitvičkih jezera, u travnju će doživjeti svoje treće tiskano izdanje.


Podsjetimo, The Plitvice Times je turistički magazin na engleskom jeziku koji djeluje od kraja 2017. godine. Prvi tiskani broj izdan je u listopadu 2018., a magazin je u siječnju ove godine doživio svoje drugo izdanje – ono zimsko. U nakladi koja je pokrila sve distributivne točke, kojih ukupno ima 44, pokriveno je područje od Zagreba do Dalmacije uključujući Ličko-senjsku i Karlovačku županiju, a na listi se nalaze i prve dvije točke van Hrvatske – Austrija i Bosna i Hercegovina.

Upravo su započele pripreme za treće tiskano izdanje časopisa, a tim koji stoji iza The Plitvice Timesa poziva sve čitatelje da se svojim idejama, prijedlozima i pričama uključe u novo, proljetno izdanje časopisa.

Voljeli bismo čuti vaše ideje i prijedloge koji će vam pomoći da još više volite The Plitvice Times! Budite dio našeg časopisa slanjem tema, prijedloga ili povratnih informacija i povežite se s nama. Uvijek smo u potrazi za novim temama i uvijek smo otvoreni za dodavanje više raznolikosti našem timu pisaca i fotografa, ističu iz Uprave Plitvice Timesa.

Kontaktirajte The Plitvice Times putem mail adrese [email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close