TurizamIzdvojeno

Uključite se u projekt “Tjedan odmora vrijedan”!

Krenule su prijave za projekt Tjedan odmora vrijedan, kojem je primarni cilj produžiti turističku sezonu, javlja hrturizam.hr.


Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 10. do 19. 4. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći 50% popusta na cijene za sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

U akciju se mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr.

Za sudjelovanje u akciji “Tjedan odmora vrijedan” prvo je potrebno registrirati se. Registracija će biti moguća od 17. 2. 2020., a pri registraciji potrebno je unijeti svoje kontakt podatke kao i osnovne podatke o poslovnom subjektu koji prijavljujete za sudjelovanje. Također, svoju turističku ponudu morate stvaiti u određenu kategorju, od smještaja, hrabe i pića, aktivni odmor, ruralni turizam na dalje…

Sve uvjete sudjelovanja u projektu pročitajte OVDJE

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ana Vuković

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close