UKLJUČITE SE! Studenti Veleučilišta u Gospiću pomažu mladom i talentiranom Martinu kupiti instrumente

Tena Brnad

Alumni klub i Studentski zbor Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću točnije tri djevojke – Marija Ružić, Viktorija Radošević i Martina Starčević pokrenule su humanitarnu akciju pomoći mladom Martinu Kutnaru koji je pokazao izniman talent u emisiji Supertalent, ali i otkrio da svakodnevno vježba na instrumentima koje posuđuje.


Gledajući Supertalent cure su uvidjele potrebe Martina te su ga odlučile nagraditi za znanje i talent koji posjeduje. Iako je Maja Šuput Martinu ponudila da će mu zajedno s kolegama iz žirija kupiti instrumente Martin je rekao djevojkama da su cijene instrumenata poprilično visoke, pa su se djevojke odlučile priključiti jer svaka kuna je korak više do željenog instrumenta. Martin je bio oduševljen njihovim prijedlogom, a djevojke su odlučile pokrenuti sve koje mogu da makar i simboličnom donacijom doprinesu ispunjenju Martinovog sna.

Ovim putem djevojke pozivaju i one koji eventualno imaju instrumente -violončelo ili harmoniku -koje žele pokloniti Martinu da se jave i poručuju svima da pomognu ovom mladiću koji svojim primjerom pokazuje da uz volju i upornost ništa nije nemoguće.

Kako i dosadašnjim akcijama, tako i sada djevojke zaključuju akciju sa citatom: „Svaka kuna vrijedi samo ako se dijeli“.

Broj Martinovog žiro računa:

HR8423400093111791212 (opis plaćanja- DAR)


Foto: Facebook Martin Kutnar

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u