Grad Zagreb

UKLJUČITE SE I VI U AKCIJU UDOMLJAVANJA Studenti postali influenceri za pse iz Dumovca!

U kampanju se mogu uključiti svi zainteresirani građani. Za sudjelovanje u akciji potrebno je doći između 10 i 14 sati bilo koje subote do kraja godine u Dumovec.


Akciju je pokrenulo Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u suradnji s Debatnim klubom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Zato je već prvi dan akcije u Dumovcu najviše bilo studenata s Ekonomskog fakulteta.

Oni putem društvenih mreža svoje vršnjake upoznaju s važnošću udomljavanja pasa, a cilj im je da se do kraja godine udomi 77 pasa iz Dumovca. Toliko ih je, naime, potrebno udomiti kako bi se nadmašio broj pasa udomljenih prošle godine.

Vjerujem kako ćemo u tome uspjeti. Studenti imaju potpunu slobodu u kreiranju sadržaja koje će objavljivati na društvenim mrežama. Važno je da sadržajem potiču angažman svojih prijatelja te da to na kraju dovede do udomljavanja pasa iz Dumovca, kazala je Sara Zrinski, studentica Ekonomskog fakulteta koja je kolege dovela u posjet Dumovcu.

U kampanju se mogu uključiti svi zainteresirani građani. Za sudjelovanje u akciji potrebno je doći između 10 i 14 sati bilo koje subote do kraja godine u Dumovec, snimiti video ili fotografiju sa psom iz Skloništa i objaviti to na društvenim mrežama uz oznaku #InfluencerZaPravuStvar.

Među prvima u akciju se uključila Nika Ilčić, jedna od najpopularnijih hrvatskih influencerica. Stvarajući sadržaje koje će objavljivati na društvenim mrežama, priznala je da će joj iz Dumovca biti teško otići bez bar jednog psa. Pritom je izrazila nadu da će njuškice koje je upoznala, čim prije pronaći novi dom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close