SportZdravlje

PETICA ZA MARIA Uključite se u humanitarnu akciju za pomoć Mariu Špeharu

Atletski Klub Plitvice organizira humanitarnu utrku po imenu “Petica za Maria” i čatrnjanskih deset za pomoć članu Udruge slijepih USKA Mariu Špeharu, dječaku koji uz sljepoću pati od višestrukih oštećenja.


Humanitarna utrka će se održati  u nedjelju, 9. srpnja 2017., na seoskom igralištu u Čatrnji pod motom “Run Medo run”, a Atletski klub Plitvice poziva sve građane, sportske klubove i ljude dobre volje da se uključe u ovu hvalevrijednu akciju.

Kotizacija za utrku na 5 i 10 kilometara iznosi 100 kuna. Humanitarna utrka održava se pod pokroviteljstvom Općine Rakovica, a organizatori ističu da sva djeca koja se natječu sudjeluju i u tomboli, u kojoj se dijele 3 bicikla. Također, uz humanitarnu utrku bit će organizirane brojne zanimljive aktivnosti za turiste, prolaznike i sve zainteresirane, te osigurana hrana i piće.

Sva prikupljena sredstva namijenjena su pomoći obitelji Maria Špehara, a više informacija možete dobiti direktno u Atletskom klubu Plitvice na broj predsjednika AK Plitvice Leopolda Špehara 098/945916 ili na mail adresi kluba [email protected]

Pomoći možete i neovisno o sudjelovanju u utrci, uplatom na žiro račun Atletskog kluba Plitvice:

IBAN: HR1123400091110866438 uz naznaku „PETICA ZA MARIA“

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Udruga slijepih USKA

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close