AutomotoIzdvojeno

UHIĆEN I KAŽNJEN Vozač (25) iz Ličkog Osika jurio Budačkom 205 km/h

Policijski službenici Policijske postaje Gospić proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz snimku neprimjerene vožnje koja se pojavila na jednoj društvenoj mreži, nad 25-godišnjakom iz Ličkog Osika zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Utvrđeno je da je on 7. veljače 2021. godine u 10,10 sati u Gospiću, upravljao osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake Budačkom ulicom prema centru grada, brzinom od 205 km/h gdje je ograničenje 50 km/h.

On je jučer uhićen i uz optužni prijedlog doveden na Općinski sud u Gospiću, gdje je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom od 10 000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Policija apelira na sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josipo Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close