VijestiSport

UEFA će kazniti HNS zbog jednog navijača

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Nogometnih saveza Hrvatske i Turske zbog incidenata tijekom nedjeljne utakmice na Europskom prvenstvu.


Hrvatskoj prijeti kazna zbog uleta navijača na teren prilikom gola Luke Modrića. Hrvatski navijač uspio je dotrčati do naših nogometaša, pa čak i završiti s njima u zagrljaju, nakon čega ga je privelo osiguranje na stadionu Park prinčeva.

Turci su pak pod istragom jer su njihovi navijači koristili pirotehniku na susretu kojeg je Hrvatska pogotkom Modrića dobila s 1:0.

Podsjetimo, UEFA je ranije pokrenula postupak i protiv Nogometnog saveza Rusija, zbog divljanja ruskih huligana po ulicama i trgovima Marseillea, kao i na stadionu Velodrome za vrijeme utakmice s Engleskom.

Odluka o kaznama bit će donesena na izvanrednoj sjednici 21. lipnja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: germanijak.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close