VijestiSport

UDVDR Kostrena pobjednik malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog rata”

U Karlobagu je završen 7. Malonogometni turnir  „Heroji Domovinskog rata“  koji se iz godine u godinu održava povodom nadolazeće proslave dana Domovinske Zahvalnosti, dana Pobjede i dana Hrvatskih Branitelja.


U sjajnoj nogometnoj atmosferi na Općinskom igralištu Laktinac skupilo se ove godine nekoliko stotina posjetitelja koji su zbilja mogli uživati u vrhunskom zabavnom, glazbenom i sportskom programu.

Na turniru je nastupalo 6 malonogometnih ekipa, a ovogodišnji pobjednici turnira su momčad UDVDR Kostrena koji su u velikom finalu pobijedili domaćine nakon izvođenja sedmeraca rezultatom 3-2. Treće mjesto je osvojila ekipa Udruga SJP Tigar.

Osvajač pehara za najboljeg strijelca turnira je Nikola Bulum iz momčadi 9. GBR „Vukovi“, najbolji golman je proglašen Ivan Zuanović iz momčadi domaćina, a najbolji igrač je Sandro Ugrina iz momčadi UDVDR Kostrena.

Vrhunac večeri se dogodio  uoči utakmice za 3. mjesto kada su članovi Mnk Karlobaga održali najavljeni svoj dio programa spuštivši 30 metarsku koreografiju u znak sjećanja na stradalog junaka Domovinskog rata Blagu Zadru. Bio je to daleko najljepši i najemotivniji dio prekrasne karlobaške večeri u samoj špici ljetne sezone. Za glazbeni program pobrinuo se Dj Heć i domaći glazbenik Dino Jelinić. Nakon velikog finala i dodjele pehara zabava je nastavljena do ranih jutarnjih sati u beach baru Tatinja.

Svakako još vrijedi spomenuti da je Mnk Karlobag ove godine u suradnji sa TZ Karlobag, OŠ Karlobag i sportsko-kulturnom udrugom Fortica organizirao zbilja hvale vrijednu humanitarnu lutriju za kupnju medicinske i ostale opreme ambulanti Karlobag.

Organizatori turnira još jednom su čestitali svim osvajačima nagrada i pehara na turniru i još jednom su se zahvalili svim donatorima, sponzorima, medijskim pokroviteljima, sudionicima, braniteljskim udrugama, volonterima kao i brojnim uzvanicima i gostima 7. Memorijala „Heroji Domovinskog Rata“. Izrazili su veliko zadovoljstvo što je Karlobag dostojno obilježio 24 godina od završetka vojno redarstvene akcije Oluja i što su se i ove godine na ovaj način prisjetili svih onih koji su živote dali na oltar naše domovine Hrvatske.

 

REZULTATI 7. MT „Heroji domovinskog rata“

SKUPINA A

UDVDR KOSTRENA- HEROJI ULICE 2-1

(Malenić, Rački/ Balen)

MNK KARLOBAG- HEROJI ULICE  1-0

(Šamija)

MNK KARLOBAG- UDVDR KOSTRENA 3-3

(Vrban, Šamija, Perić/ Ugrina, Rački, Malenić)

SKUPINA B

CESARICA- 9.GBR „VUKOVI 1-2

(Bulum ag/ Bulum, Bulum)

UDRUGA SJP TIGAR- 9.GBR „VUKOVI“ 2-3

(Marković, Župan/ Šarić, Bulum, Bulum)

UDRUGA SJP TIGAR- CESARICA 2-1

(Lovrić, Lovrić)

POLUFINALE:

UDVDR KOSTRENA- UDRUGA SJP TIGAR 3-0

(K. Milinović, Malenić, Rački)

9.GBR „VUKOVI“- MNK KARLOBAG 1-3

(Štimac/ Šamija, Šarić ag, Perić)

ZA 3. MJESTO:

UDRUGA SJP TIGAR- 9.GBR „VUKOVI 1-0

(Lovrić)

FINALE

UDVDR KOSTRENA- MNK KARLOBAG 0-0 (p 3-2)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close