VijestiDom

DND Gospić i Pčelice vas pozivaju na Uskrsni sajam

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Pčelice i udruga Društvo naša djeca i ove godine organiziraju Uskrsni sajam koji će se održati 7. i 8. travnja na Trgu Ante Starčevića u Gospiću.


Događanje je humanitarnog karaktera, a kroz dva dana sajma održat će se izložbe radova udruge Pčelice i Društva naša djeca na kojima će prikupljati donacije za rad ove dvije udruge. Štandovi će biti otvoreni od 10 do 18 sati, a uz štandove bit će organiziran i zabavni program za najmlađe posjetitelje sajma.

U petak, 7. travnja 2017. godine, od 16 do 18 sati održat će se radionica za djecu na kojoj će se izrađivati ukrasi za Dječji odjel Opće bolnice Gospić. Voditeljica radionice je Tamara Lujić.

U subotu, 8. travnja, od 10 do 14 sati bit će organizirana zabava za djecu koja uključuje fotografiranje, dječje igre i potragu za uskrsnim jajima. Nakon toga u prostoru Kina Korzo održat će se priredba za djecu na kojoj će nastupiti vrtićka i osnovnoškolska djeca, lutkarska skupina DND-a Gospić “Maslačak i Točkica”, plesna skupina DND-a Gospić “Ritmix” te Ivana i Dino.


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close