WebZdravlje

UDRUGA RODA Kreće drugi ciklus popularnog i besplatnog e-tečaja za trudnice!

PRIJAVE DO 16. TRAVNJA

Nakon ogromnog interesa i velikog uspjeha prvog ciklusa besplatnog e-tečaja za trudnice, kojeg je pohađalo čak 1.300 trudnica iz svih dijelova Hrvatske, udruga Roda je odlučila organizirati još jedan ciklus e-tečaja.


E-tečaj će se moći pratiti na računalu ili preko mobilnog uređaja, interaktivan je, poučan te traje oko 2 sata.

Nakon što odslušaju tečaj, trudnice se uključuju u posebnu internetsku grupu potpore koju će voditi edukatorice za porode i babinje.

Neke od tema tečaja uključuju: Trudnoća u posebnim okolnostima koronavirusa, Sve što trebate znati o porodu , Informacije o boravku u rodilištu u okolnostima koronavirusa, Sve što trebate znati o babinju, Uvod u dojenje, Posebni alati za pomoć – vježbe opuštanja i vizualizacije.

Tečaj je namijenjen isključivo trudnicama u trećem tromjesečju (od 28. tjedna trudnoće nadalje.)

Polaznice prvog ciklusa e-tečaja bile su iznimno zadovoljne istim, te čak 98% njih bi e-tečaj preporučio prijateljici, a povratne informacije ukazale su na to da trudnicama je ovakav tečaj neophodno potreban u ovim izazovnim vremenima:

Zahvaljujem edukatoricama na ovoj ideji, na trudu koji su uložila da se u ovom zadnjem tromjesečju osjećam sigurnije s obzirom na cijelu situaciju u svijetu. Hvala Vam od srca

Poruka je za sve: spasile ste moje psihičko zdravlje i istrijebile paralizirajući strah koji sam imala od ovog iskustva koje me čeka kroz 2 tjedna 🙂

Više o tečaju, kao i informacije o tome kako se prijaviti možete pronaći ovdje, odnosno na portalu udruge Roda.

Prijave se zatvaraju u četvrtak 16. travnja u ponoć.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close