VijestiKultura

Udruga ratnim veterana 2. gardijske brigade “Gromovi” svim školama poklanja svoju monografiju

Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade  Gromovi dotiskala je „Monografiju 2. GBR GROMOVI“ u novih tisuću primjeraka s namjerom da je daruje svim osnovnim školama po županijama.


Jučer su zastali u Gospiću i uručili ovu monografiju ravnateljima škola s područja Ličko-senjske županije. Monografije su dobile i Udruge proizišle iz domovinskog rata, te knjižnice u svim gradovima i općinama.

O monografiji su govorili čelnici Udruge ratnih veterana Gromovi, predstavili monografiju,ali prisjetili se i onoga najbolnijeg, gubitaka života hrabrih branitelja. Ova brigada imala je teške gubitke: 205 pripadnika brigade dalo je svoj život, trojica se vode kao nestali, više od 1,200 ih je ranjeno.

Više na Lika express

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close