Ličko-senjska županijaPolitika

Udruga ratnih veterana 9. Gardijske brigade “Vukovi” je glavni nositelj projekta izgradnje spomen obilježja na Ljubovu

Nakon što je  održan sastanak   na temu  izgradnje spomen – obilježja poginulim braniteljima iz Domovinskog rata u VRO „ Oluja „ postrojbi Zbornog područja Gospić  na području prijevoja Ljubovo, čini se da su konačno riješeni problemi politikantske naravi koji su nastali prije nekoliko tjedana po toj temi, javlja Lika express


Naime kako stoji u priopćenju za javnost poslanom iz kabineta župana  na kojem su bili župan Darko Milinović, gradonačelnik  Grada Gospića Karlo Starčević te predstavnici Udruge ratnih veterana 9. Gardijske brigade „Vukovi“.

Sudionici sastanka jednoglasno su se složili da glavni nositelj projekta bude Udruga ratnih veterana 9.GBR „ Vukovi „, a partneri u projektu Ličko-senjska županija i Grad Gospić  s osnovnom namjerom da   svečano otkrivanje spomen – obilježja bude upriličeno  povodom  Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana  hrvatskih branitelja 2018. godine.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close