Scena

Udruga Prospero poziva na besplatna osposobljavanja za šest zanimanja!

Udruga Prospero obavještava sve zainteresirane da je pokrenut projekt „Znanjem do zaposlenja“ u sklopu programa „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja“.


Projekt „Znanjem do zaposlenja“ provodi se u sklopu programa „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza lll“.  Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta je 976.550,00 HRK. Ukupna vrijednost EU potpore iznosi 976.550,00 HRK. Cilj projekta je razvoj poljoprivrede i obrtničkih zanimanja na području Općine Gračac, Lovinac, Udbina, grada Obrovca, Knina i okolnih naselja.

Polaznici imaju mogućnost besplatnog osposobljavanja za zanimanja:

– Sirar/mljekar (x6)
– Uzgajivač goveda/proizvođač mlijeka (x6)
– Zavarivač REL postupkom (x10)
– Pčelar (x6)
– Monter solarnih sistema (x6)
– Turistički vodič (x3) i voditelj turističke zajednice (x3)

Nakon završenog osposobljavanja polaznici dobivaju certifikat o završenom osposobljavanju za željeno zanimanje, upis u radnu knjižicu, povećanje mogućnosti za zaposlenjem, znanje pružanja neophodne prve pomoći u slučaju ozljede na radu s ciljem zaštite života i znanje stručnog i sigurnog obavljanja zadaća u odabranom zanimanju

Uvjeti za prijavu su završena osnovna škola, nezaposlena osoba mora biti prijavljena na zavod za zapošljavanje te želja i motivacija za zaposlenjem, znanjem i napretkom.

Ukoliko ste zainteresirani i imate želju za osposobljavanjem obratite se putem Facebooka Udruzi Prospero ili nihovim partnerima Ekoloska udruga ‘Krka’ Knin i Zrmanja Eko.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB / Nino Salkić

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close