VijestiScena

Udruga Pavenka kreće s realizacijom projekta uređenja zapuštenog vidikovca u Brinju

Budući je Udruga Pavenka u srpnju ove godine potpisala Ugovor o navedenom projektu sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva kroz Natječaj „Zajedno za zajednicu“ , ovih dana Udruga Pavenka je krenula sa pripremnim aktivnostima za provedbu projekta Uređenje vidikovca u Općini Brinje – Brinje na dlanu.


Cilj projekta je uređenje trenutno zapuštenog i nepristupačnog vidikovca. Osim akcije košnje i čišćenja okoliša i šireg prostora, postaviti će se stolovi sa klupama te koševi za otpad. Također, postaviti će se informativna tabla sa istaknutim kulturnim i povijesnim znamenitostima s kojima raspolaže Općina Brinje.

S ovim projektom poboljšati će se turistička infrastruktrua s kojom Općina Brinje raspolaže. Kroz ovaj projekt potaknuti će se i volonterstvo među lokalnim stanovništvom, stoga Udruga Pavenka poziva sve građane da podrže ovaj kao i slične projekte te da se volonterski uključe u projektne aktivnosti sukladno svojim mogućnostima i vremenu.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Lika-express | Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close