Scena

Udruga kultura i edukacija iz Lovinca poziva na festival EEII’ 19

Udruga kultura i edukacija UKE iz Lovinca ovog ljeta od 8. srpnja do 1. rujna 2019. organizira MMK multimedijalni kamp u sklopu kojeg se provodi niz aktivnosti.


Od 8. do 24. srpnja u Centru za kreativna rješenja (C4CS) udruge u Rasoji, Lovinac, u sklopu projekta “Ecocentric 2019”, 16 volontera iz 6 zemalja (Španjolske, Italije, Njemačke, Finske, Slovačke i Grčke) 2 tjedna pomaže na permakulturalnom imanju udruge te u lokalnoj zajednici, uz potporu programa Europskih snaga solidarnosti Europske Unije te Agencije za mobilnost i programe EU.

Ove subote 20. srpnja u Centru u Rasoji održava se mini festival EEII’ 19 (Eksperimentalne elektronske intervencije) na kojem će nastupiti bend “Beluga” iz Zagreba, Tin Dožić i Kruno Jošt (elektroakustika improvizacija), DJ Robert Radaman (Zagreb/Križevci) te Stergios Melios iz Grčke (poezija) i Federico Zaltron iz Italije (body rythm).

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Udruga kultura i edukacija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close