Vijesti

Udruga hrvatskih putničkih agencija u radnom posjetu Požeško-slavonskoj županiji

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije ugostila je ovog tjedna u dvodnevnom boravku Udrugu hrvatskih putničkih agencija (UHPA) čiji članovi su održali sjednicu Upravnog odbora te zajednički sastanak s predstavnicima receptivnih agencija, turističkih zajednica općina i gradova, turističkih vodiča i ostalih turističkih subjekata s područja županije.


„Zadovoljni smo što smo bili domaćinom članovima UHPA-e kojima smo prezentirali mogućnosti organiziranog dolaska turista u Požeško-slavonsku županiju. Ta mogućnost povezivanja i uspostava daljnje suradnje i širenje našeg tržišta putem mreže turističkih agencija je za nas izuzetno važna. Dolazak 15 vodećih turističkih agenata na područje naše županije odlična je prilika za promociju same destinacije, prezentaciju naših turističkih subjekata te otvara vrata za buduću suradnju”, istakla je Maja Jakobović Vukušić, direktorica TZ Požeško-slavonske županije.

Nakon obilaska samo jednog dijela županije, predsjednik UHPA-e Tomislav Fain istaknuo je da će se morati svakako još vratiti u Požeško-slavonsku županiju da može sagledati cjelokupnu ponudu.

Nakon ova dva radna dana posjeta, svega viđenog, nadam se da ćemo jedan dio vaše ponude uvrstiti u ponude naših agencija, pokušati to prodavati našim sugrađanima i gostima koji dolaze iz europskih država. Lijepo je vidjeti da se ide naprijed. Udruga hrvatskih putničkih agencija usko surađuje s Ministarstvom turizma i Hrvatskom turističkom zajednicom. Vjerujem da i mi, ovom zajedničkom suradnjom, možemo doprinijeti u turističkom razvoju i promociji vaše županije”, rekao je predsjednik UHPA-e, Tomislav Fain.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: UHPA

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close