Izdvojeno

Udbina u ponoć izlazi iz karantene, režim propusnica i dalje je važeći

Stožer Civilne zaštite Ličko-senjske županije donio je Zaključak kojim se 27. travnja 2020. godine u 00.00 sati ukida karantena za područje naselja Udbina s obzirom da su se temeljem pomno analizirane situacije stekli epidemiološki uvjeti za ukidanje karantene.


Građani mjesta Udbine moraju posjedovati valjane e-Propusnice za kretanje između svih jedinica lokalne samouprave na području Ličko-senjske županije, što vrijedi i za Grad Novalju gdje je režim e-Propusnica također i dalje važeći.

Podsjećamo sve građane Ličko-senjske županije da se ne zadržavaju na ulicama, trgovima, parkovima i  svim ostalim javnim površinama na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba. Prilikom kretanja na javnim površinama vodite računa o distanci, odnosno  izbjegavanju bliskog kontakta u razmaku od najmanje jednog metra, navodi PU ličko-senjska.

Policijski službenici će i dalje intenzivno obilaziti sve javne površine i iz policije naglašavaju da je i važno voditi računa o preporukama liječnika i epidemiologa, posebno preporuci o izbjegavanju fizičkog kontakta s velikim brojem osoba, te preporuci da više vremena provodimo doma, a sve kako bi utjecali na smanjenje širenja bolesti.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close