Glazba

Učiteljice oduševile novim singlom i spotom “Samo je Sava znala da sam prava”

Nakon singla Apsolutno, kojim su ponovno potvrdile status jednog od najzanimljivijih ženskih sastava u regiji, Učiteljice predstavljaju pjesmu i spot Samo je Sava znala da sam prava.


Iako zbog trenutne epidemiološke situacije nisu u mogućnosti održavati nastupe, Andrea, Ana i Silvia novim će singlom zasigurno razveseliti vjerne obožavatelje i priuštiti im još jedan veliki hit. Autor sjajne glazbe i teksta ponovno je Dušan Bačić, dok aranžman potpisuje Bojan Dragojević.

Hitmejerski tim i Učiteljice tako nastavljaju dugogodišnju suradnju koja rezultira odličnim pjesmama i spotovima te nezaboravnim koncertima. Režiju i produkcija spota potpisuje Dušan Bačić za Orange videos Production.

Poneke ljubavi se dese, hladna rijeka ih odnese nizvodno u zaborav”, stihovi su s kojima će se poistovjetiti mnogi koji poslušaju novu pjesmu Učiteljica, a sjajne vokalne dionice praćene nježnim zvucima violine i tambure nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close