Lifestyle

Učiteljice iz Gospića i Lovinca na popisu 606 najboljih hrvatskih nastavnika!

606 nastavnika, odgojitelja, učitelja i stručnih suradnika će 4. listopada biti promovirani u zvanje mentora i savjetnika, a njihova imena objavila je Agencija za odgoj i obrazovanje.


Riječ je o odgojno-obrazovnim djelatnicima koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se dan prije obilježavanja Dana učitelja, 4. listopada 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Među njima nalazi se petero odgojno-obrazovnih djelatnika iz Ličko – senjske županije. U društvu najboljih našle su se četiri učiteljice iz OŠ „dr. Jure Turić“ u Gospiću – učiteljica likovne umjetnosti Neda Čačić, učiteljice engleskog jezika Rose Madeleine Došen i Paula Perković, učiteljica razredne nastave Josipa Svetić Pavelić te Goranka Erega, stručna suradnica knjižničarka u OŠ Lovinac.

Cijeli popis promoviranih možete pronaći na linku.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close