VijestiLifestyle

Učenička zadruga Ričina dobila priznanje za “najproizvod” na državnoj smotri u Vinkovcima

Ukrasno-uporabne bočice koje simboliziraju Ličanku i Ličanina, a proizvode ih članovi Učeničke zadruge Ričina iz Osnovne škole dr. Ante Starčević, Pazarište-Klanac, donijelo je ovoj zadruzi priznanje za “najproizvod” na smotri učeničkih zadruga Hrvatske, javlja Lika express


Ovo jubilarno, trideseto natjecanje održano je u Vinkovcima, u dvorani “Barun Trenk”. Svoje proizvode prezentiralo je 98 najboljih učeničkih zadruga iz 21 županije iz Republike Hrvatske i jedna iz inozemstva. Učenici i njihovi učitelji iz Ričine, odnosno iz klanačko-pazariške  škole, osvojili su prvo mjesto na županijskom natjecanju pa su se plasirali na ovo, u neku ruku, državno prvenstvo.

Nagrađene bočice pokazuju kako naša zadruga njeguje i promiče kulturnu baštinu svoga zavičaja i ekološku osviještenost mladih zadrugara, rekla je ravnateljica ove škole Marija Čović.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close