Ličko-senjska županijaObrazovanjeIzdvojeno

Učenici, prijavite se na likovni natječaj Likovne udruge Lika!

Likovna udruga Lika objavila je likovni natječaj za djecu osnovnoškolskog uzrasta 4. Malo ličko likovno anale. Ova aktivnost dio je projekta 4Art kojeg provodi Likovna udruga Lika već četvrtu godinu, a financiran je sredstvima Grada Gospića.


Cilj ovog natječaja je usmjeriti djecu prema spontanijem, kreativnijem razvijanju spoznajnih vrijednosti kroz likovno stvaralaštvo i razvijati natjecateljski duh. Odabirom tema likovnog natječaja Malo ličko likovno anale želimo razviti svijest o prirodnim i kulturnim vrijednostima zavičaja vodeći računa o specifičnoj baštini Like i njenom značenju u suvremenom kontekstu.

Umjetnički opus Stipe Golca odabran je kao tema i inspiracija za ovogodišnji natječaj.

Likovna udruga lika poziva sve učitelje, učiteljice razredne nastave, nastavnike i nastavnice likovne kulture u osnovnim školama na području Ličko-senjske županije da se odazovu na ovaj natječaj.

Pravila i upute natječaja pogledajte OVDJE.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close