Ličko-senjska županijaObrazovanjeIzdvojeno

Učenici, prijavite se na likovni natječaj Likovne udruge Lika!

Likovna udruga Lika objavila je likovni natječaj za djecu osnovnoškolskog uzrasta 4. Malo ličko likovno anale. Ova aktivnost dio je projekta 4Art kojeg provodi Likovna udruga Lika već četvrtu godinu, a financiran je sredstvima Grada Gospića.


Cilj ovog natječaja je usmjeriti djecu prema spontanijem, kreativnijem razvijanju spoznajnih vrijednosti kroz likovno stvaralaštvo i razvijati natjecateljski duh. Odabirom tema likovnog natječaja Malo ličko likovno anale želimo razviti svijest o prirodnim i kulturnim vrijednostima zavičaja vodeći računa o specifičnoj baštini Like i njenom značenju u suvremenom kontekstu.

Umjetnički opus Stipe Golca odabran je kao tema i inspiracija za ovogodišnji natječaj.

Likovna udruga lika poziva sve učitelje, učiteljice razredne nastave, nastavnike i nastavnice likovne kulture u osnovnim školama na području Ličko-senjske županije da se odazovu na ovaj natječaj.

Pravila i upute natječaja pogledajte OVDJE.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close