VijestiSport

Učenici 7. i 8. razreda OŠ dr. Jure Turića idu na državno rukometno prvenstvo!

Učenici 7. i 8. razreda OŠ dr. Jure Turića odličnim su igrama ostvarili plasman na državno prvenstvo.


Nakon pobjede protiv senjske Osnovne škole Silvije Strahimira Kranjčevića na županijskom natjecanju, rukometaši i učenici iz viših razreda Osnovne škole dr. Jure Turića bili su odlični i na poluzavršnici regije zapad (Istarska, Primorsko-Goranska, Karlovačka i Ličko-senjska županija).

Utakmice regionalnog prvenstva su se odigrale u Kostreni , a na put su otišli bez izuzetno bitnih Nikole Kovačevića (ozljeda) i Antea Sesara (bolest).

Unatoč izostancima ekipa je reagirala odlično, a čvrsta i pametna obrana donijela im je dvije pobjede i plasman na završnicu državnog natjecanja, među 4 najbolje škole u Hrvatskoj, po prvi puta u povijesti OŠ dr. Jure Turića.

Čestitke svim igračima na velikom uspjehu, a nadamo se da će u borbu za prvaka Hrvatske u školskom rukometu ići u punom sastavu.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close