Kultura

Učenica Nika Nikšić iz Gospića osvojila prvu nagradu na natječaju “Posadi priču!”

POVODOM NOĆI KNJIGE

Povodom manifestacije Noć knjige 2020. Organizacijski odbor Noći knjige, u suradnji s Hrvatskom udrugom školskih knjižničara, organizirao je nagradni natječaj Posadi priču!

Na Natječaj je od 2. do 16. travnja 2020. godine pristiglo 205 priča učenika osnovnih i srednjih škola i 61 fotografija učenika osnovnih škola.

Prema propozicijama Natječaja tročlano povjerenstvo, sastavljen od predstavnika organizatora, u sastavu: Vanja Jurilj (Hrvatska udruga školskih knjižničara), Dobrila Zvonarek (Nacionalna i sveučilišna knjižnica) i Iva Perković (Moderna vremena), odabrao je tri pobjednička rada, po jedan u svakoj kategoriji:

U kategoriji učenički radovi osnovnih škola (od 1. do 4. razreda) pobijedila je Nika Nikšić, učenica 3. razreda Osnovne škole dr. Jure Turića u Gospiću.

“Priča Negdje daleko učenice Nike Nikšić dotakla nas je zrelošću i vrlo jasnim, a ipak toplim iskazom o snažnoj potrebi za suosjećanjem u svijetu i društvu u kojem živimo”, stoji u obrazloženju žirija.

Nikin pobjednički rad možete pročitati na linku: Negdje daleko

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: husk.hr | Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close