Grad ZagrebScena

U zagrebačkom Zoološkom vrtu se organiziraju besplatne radionice za djecu na engleskom jeziku

Svake subote do 27. veljače u Zoološkom vrtu se organiziraju besplatne radionice za djecu na engleskom jeziku, a na njima se mališani mogu družiti te kroz igru i zabavu upoznati sa životinjama i usput učiti engleski jezik.


Povedite djecu u Zoološki vrt, jer tamo se svake subote do 27. veljače za njih organiziraju besplatne radionice na engleskom jeziku. Na tim radionicama mališani će se družiti, igrati i upoznati sa životinjama te usput učiti engleski jezik.

Radionice se održavaju od 10 do 12.45 sati u trajanju 30 minuta, a svakog polaznika očekuje i mali dar. Organizirane su u suradnji s globalnom institucijom Helen Doron English s tradicijom podučavanja djece svih uzrasta duljom od 30 godina. Zahvaljujući toj instituciji danas engleski jezik govori više od 1,5 milijuna učenika, educiranih uz podršku posebno kvalificiranih učitelja.

Budući da je na radionicama ograničen broj mjesta nužno je unaprijed se prijaviti u Ured edukatora na broj telefona 01/7788 534 ili putem elektronske pošte [email protected] Iskoristite priliku da po cijeni ulaznice za Zoološki vrt omogućite vašim mališanima da se kroz igru i zabavu upoznaju sa životinjama i usput uče engleski jezik.


 

Tekst: TZGZ
Foto: zoo.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close