U Zagreb stižu Thomas Anders i Modern Talking Bend

Iva Biondić

Sa svojim legendarnim hitovima, kojima su oduševljavali publiku diljem svijeta osamdesetih godina, u Zagreb stižu Thomas Anders i Modern Talking Bend, a koncert će održati 9. siječnja 2016. godine u Košarkaškom centru Dražen Petrović.


Ako ste ljubitelj glazbe osamdesetih godina, za vas ja prava vijest da u Zagreb dolaze Thomas Anders i Modern Talking Band, a koncert će održati 9. siječnja 2016. godine u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Riječ je o jednom od najjačih europskih bendova koji je vladao pop scenom prije tridesetak godina, a čiji hitovi „Brother Louie”, „Chery, Chery Lady”, „You’re My Heart”, „You’re My Soul” i danas žive.

Modern Talking je osnovan 1984. godine i uz Thomasa Andersa u njemu je bio Dieter Bohlen. Ovaj uspješan njemački dvojac prodao je 150 milijuna albuma diljem svijeta, čime je osigurao i status najprodavanijeg njemačkog sastava. Nakon raspada benda 1987. godine, Anders započinje solo karijeru, dok Bohlen nastavlja raditi kao producent u svom novom sastavu Blue System. Na oduševljenje brojnih obožavatelja, duo se ponovo okuplja sljedeće godine i obradom svojih starih pjesama koje opet postaju hitovi djeluje sve do definitivnog razlaza 2003. godine.

Ulaznice za koncert Thomasa Andersa i Modern Talking Benda mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, u glazbenoj knjižari Rockmark te na Muzika.hr – kupovina ulaznica, a njihova cijena se kreće od 180 do 330 kuna.


 

Tekst: TZGZ

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u