Turizam

Prezentirana turistička ponuda Općine Plitvička Jezera

Jučer je u Vrelu Koreničkom predstavljena turistička ponuda Općine Plitvička Jezera gostima iz Novog Sada.


Turistička zajednica općine Plitvička Jezera je u suradnji sa “Centrom za istraživanje i studije turizma” te “Gradskom upravom za privredu” Novog Sada prezentirala ponudu Općine Plitvička Jezera studijskoj grupi u objektu Villa Angy.

Grupa je imala priliku povezati teoriju i praksu – nakon obilaska Plitvičkih jezera, studijska grupa upoznata je sa potencijalima i ponudom u neposrednoj blizini Parka.

Djelatnicima Turističke zajednice Općine Plitvička Jezera sa kratkom prezentacijom pridružila se i kolegica iz Turističke zajednice Općine Rakovica.

Na Facebook stranici Turističke zajednice Općine Plitvička Jezera objavljeno je nekoliko fotografija sa događaja, koje možete pogledati u nastavku.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook/Visit Plitvice Lakes

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close