LifestyleIzdvojeno

U utorak još hladno, ali za Badnjak temperature negdje i do desetak stupnjeva

Prije južine sredinom tjedna još dva prilično hladna dana, u unutrašnjosti i dalje čest mraz.


Vratili su se minusi i mraz, bilo ih je opet i jutros u unutrašnjosti, bit će ih i navečer, a hladno je i na Jadranu. Uz to u većini predjela pretežno sunčano, na kopnu mjestimice dugotrajna magla. Puhat će slab, na istoku do umjeren jugoistočni vjetar, uz obalu još uvijek bura.

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima djelomice sunčano, većinom uz rijeke i dalje niska naoblaka. Vjetar slab, a temperatura tek koji stupanj iznad nule.

Na istoku zemlje pretežno sunčano, puhat će slab do umjeren južni vjetar, a temperatura neće prelaziti 5 stupnjeva.

U Dalmaciji sunčano, često i potpuno vedro. Uz slab do umjeren sjeverozapadnjak temperatura između 10 i 15 °C.

Na sjevernom Jadranu djelomice sunčano, u gorju mjestimice i dalje niska naoblaka. Bura će sasvim oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak, a temperatura tek stupanj, dva viša u odnosu na jučer.

U NOVOM TJEDNU NA KOPNU

Do kraja tjedna djelomice sunčano, ujutro magla, ponegdje i dugotrajna, a slabe kiše će biti uglavnom u gorju, u subotu mjestimice i drugdje. Utorak još u nizinama vrlo hladno, bit će opet i mraza, a zatim uz južinu porast temperature pa ćemo Badnjak ponegdje provesti i na 15-ak stupnjeva.

U NOVOM TJEDNU NA MORU

Idućih dana na Jadranu djelomice, u Dalmaciji i većinom sunčano, a ponegdje je moguća i magla. Uz više oblaka će povremene kiše biti na sjevernom Jadranu. Prema Božiću uz južinu sve toplije, već sredinom tjedna dnevna temperatura oko 15°C.


 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close