SportGrad Zagreb

U Trenk gymu započeo ljetni kamp tajlandskog boksa

POD VODSTVOM SANDRINA STARČEVIĆA

Ovog ljeta u Trenk gymu započeo je ljetni kamp i mala škola tajlandskog boksa, u svrhu priprema neke nove generacije za nadolazeće sportske uspjehe. Na ljetnom kampu usavršavaju se osnove kretanja, gard i tehnike udaranja.


Tajlandski boks je jako rasprostranjen kao rekreacijska aktivnost. U prilog tome ide i podatak da je u Nizozemskoj tajlandski boks po masovnosti drugi sport (prvi je naravno nogomet), a i u ostalim zemljama svijeta sve je popularniji.

Preporučamo ga svakome tko želi probati trenirati borilačku vještinu, pa makar i kao rekreativac, jer vrlo pozitivno djeluje na samopouzdanje te općenito na zdravlje organizma. Mnogi naši članovi ističu da im treninzi pomaže kod smanjivanja stresa, poboljšavaju njihovu samodisciplinu te kod gubitka tjelesne težine, a pogotovo gubitka potkožnog masnog tkiva, navode iz Trenk gyma.

Treninzi se održavaju pod vodstvom Sandrina Starčevića, bivšeg taekwando reprezentativca i MMA borca. Trener je dvije godine, a u borilačkim sportovima je već 22 godine. Trenk gym osnovan je 1996.godine pod vodstvom Zdenka Čačije i Leona Benee.

Kroz njega su prošli najiskusniji prvaci K1 sporta, Stjepan Radić, Goran Borović, Emil Zoraj te mnogi drugi borci i treneri različitih disciplina.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close