Turizam

U TISKANOM I ONLINE IZDANJU Izašao je novi jesenski broj The Plitvice Timesa!

Nakon ljetnog broja magazina, The Plitvice Times nastavlja priču u jesenskim bojama!


Kad se kratko osvrnemo na ljetni broj, on je, po reakcijama čitatelja, bio dosad najuspješniji i najčitaniji. Podijeljeno je 5000 primjeraka, a čitao se u autobusima, u šetnji parkovima, apartmanskom i hotelskom smještaju njihovih partnera, diljem Hrvatske, ali i Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije i Njemačke. Iz The Plitvice Timesa vrlo su zadovoljni reakcijama i zahvaljuju se svim čitateljima na tome što ih prate.

Ušavši u jesen 2019., The Plitvice Times proslavio je drugi rođendan portala plitvicetimes.com i prvi rođendan tiskanog izdanja – 4. listopada. Prošlo je dvije godine od njihovog početka, a ovo je još jedno prolazno vrijeme u kojem su oborili vlastiti rekord rasta.

Također, tvrtka Plitvice Times j.d.o.o. ovog ljeta organizirala je i prvu akciju društveno-odgovornog poslovanja, koja je uspješno i završena sadnjom 50 sadnica šljive u Gospiću i okolici, o čemu više možete čitati na sljedećim stranicama.

U novom broju magazina pripremili su četiri opširna izvještaja s događanja na području Ličko-senjske i Zadarske županije, a riječ je o velikom susretu Harley Davidsona u Novalji, sportskom trodnevnom druženju Nordijskog hodanja na Pagu, Teslinom događanju u Gospiću te 2. Hrvatskom Festivalu hodanja u Otočcu i Gospiću. Sva događanja iskusili su iz prve ruke te ih mogu preporučiti svakome i sljedeće godine.

Ovaj broj posvećen je i Dočeku Nove 2020. godine, za koji će vam dati 10 ideja za proslavu u Hrvatskoj. Uz to, posebna pozivnica ide za Doček u Novalji gdje će u tri dana nastupiti dvije popularne glazbene zvijezde – Jole i Petar Grašo.

Iz The Plitvice Timesa poručuju čitateljima da uživaju u novom jesenskom broju i nadolazećem blagdanskom razdoblju.

P.S. The Plitvice Times tim želi vam sretan Božić i Novu godinu!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close