VijestiGrad ZagrebScena

“U svijetu bajki” – novi singl grupe iZLET

Kako izvještavaju sami protagonisti, braća Toni i Petar Kumerle uskoro će javnosti predstaviti svoj 2. studijski album, naslova “KATARZA”. Album će biti vani ovog proljeća i to u izdanju Dallas Recordsa.


iZLETovci predstavljaju pjesmu “U svijetu bajki”, koja se nalazi među 14 pjesama novog albuma. Pjesmu je napisao i uglazbio Toni Kumerle, dok je aranžman napravio 5 godina mlađi Petar.

U izvještaju dalje stoji da su umjesto angažiranja mnogobrojnih glazbenika, sve izvođačke radove na albumu “KATARZA” izveli isključivo braća Kumerle te su obojica tako snimali i bubanj i bas i gitare i klavijature i ostale zvukove. Time su potvrdili da vješto barataju svim glazbenim alatima. Vrijedno je spomenuti da im je producentski “guru” I mentor na ovom projektu bio Luka Tralić – SHOT.

Ovom prigodom zahvaljujem gospođi Ivani Husar, pjevačici i učiteljici pjevanja, koja me je naučila vrijedne tehnike u pjevanju i time pridonijela da ovaj album bude još bolji, rekao je Petar Kumerle.

Poslušajte pjesmu i na trenutak otplovite U SVIJET BAJKI!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close