VijestiScena

U subotu predstavljanje projekta ODVAŽNE U OTOČCU

Book cafe Paradiso Otočac poziva na predstavljanje projekta Odvažne u Otočcu (novo book ruho i Festival The Coklje) koje će se održati subotu, 13. travnja 2019maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta s početkom u 11 sati.


sklopu dvodnevnog 2. otvorenog skupa Inicijative Mreže za održivi razvoj bit će predstavljen projekt pilot Programa ekonomskog osnaživanja žena ODVAŽNA, koji su pokrenuli tvrtka IKEA i Mastercard u suradnji sa Zakladom SOLIDARNA i Hrvatskim poslovnim savjetom za održivi razvoj (HR PSOR), a u svrhu pokretanja novog programa stručne i financijske podrške ženama u poduzetništvu, i to posebno onim projektima koji doprinose ekonomskom osnaživanju žena u nerazvijenim sredinama te ženama koje pripadaju marginaliziranim skupinama.

Nositelj odobrenog potprojekta u Otočcu je book cafe Paradiso uz potporu Poklon galerije Danijela Tonković i KUBS Baštinica.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Marinko Bobanović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close