Sport

U Smiljanu održana prva utrka Tesla Birthday Race!

Sportsko atletski klub Fit Zaprešić organizirao je 6. srpnja 2019.godine prvu Tesla Birthday Race- utrku na 5 kilometara. Start utrke bio je ispred Memorijalnog centra Nikola Tesla u Smiljanu.


Na zabavan i sportski način Sak Fit je obilježio 163. obljetnicu rođenja te 13. obljetnicu otvorenja Centra. Ime utrke je ujedno i promocija Teslinih izuma te je utrka na 5 km nazvana po jednom od njegovih izuma – Teslina zavojnica.

Ruta je išla kroz selo Smiljan, a na utrci je nastupilo je 40-ak natjecatelja. Svi su natjecatelji u cilju dobili medalju, ujedno i suvenir sa likom Nikole Tesle, a proglašeni su i najbolji.  U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Petko Drakulić iz AK Plitvice, drugo mjesto  Franjo Ileković iz Rudeš Running Team te treće Emir Hadžić iz Sportskog kluba Otočac. Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je  Dora Mlinarić iz Sak Fit Zaprešić, drugo mjesto maja Prahin Hotko iz istog kluba te treće domaća natjecateljica Klara prpić iz AK Velebit 2001.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: press

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close