Turizam

U Senju dodijeljena prva oznaka kvalitete smještaja Home&Green Homestay

Obiteljski smještaj u Ličko-senjskoj županiji razvija se iz godine u godinu. Sve veći broj smještaja u domaćinstvima iziskuje i kvalitetniju kategorizaciju, a sustav s posebnom oznakom kvalitete smještaja osmislila je Turistička zajednice Ličko-senjske županije.

Zove se Home&Green Homestay i danas je prva takva oznaka dodijeljena u Senju. Apartmani “Larma” vlasnice Draženke Biondić prvi su zadovoljili kriterije, a uz to dobili su i podbrendove za smještaj planinara, biciklista i motorista.

Čestitke su u Senju uputili; voditeljica projekta Ankica Grabašnjak, koordinator projekta Nedo Pinezić, direktor županijske turističke zajednice Ivan Radošević i direktor senjske turističke zajednice Viktor Samaržija. O svemu su obavijestili na Facebook stranici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ LSŽ

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close