Film i TVScena

U sedmom nastavku sage Rocky Balboa postaje trener

Čini se da je Rocky Balboa konačno oprostio od rukavica i preuzeo trenersku ulogu. Naime, sedmi nastavak sage o najpoznatijem fiktivnom boksaču ima novog glavnog protagonista, a i ime. Film će se zvati “Creed”, a glavni lik će biti sin pokojnog borca Apolla Creeda, kojeg je u starim nastavcima glumio Carl Weathers.


Balboa će mladog Creeda uzeti pod svoje kako bi ga pripremio za meč, za kojeg već sad možemo pretpostaviti da će biti jednako dramatičan i na rubu života i smrti, kao i svi dosad. Mladog Adonisa Creeda tumači Michael B. Jordan, a u filmu će glumiti i Phylicia Rashad, koje se vjerojatno najbolje sjećate kao gđe. Huxtable iz “Cosby Showa”.

Film je režirao Ryan Coogler, a u novom traileru koji se sad pojavio online otkriveno je kako otprilike izgleda odnos između Rockya i mladog Creeda. Rocky je sad starac s ozbiljnim zdravstvenim problemima, i živi daleko skromnije nego što je to bio slučaj za vrijeme njegovih slavnih dana. Radnja djeluje kao klasična priča o predaji štafete, gdje jedna boksačka ikona prenosi svoje znanje na buduću ikonu. Čini se da mladom Donnieu najveći problem predstavlja ime koje nosi, jer misli da zbog toga svi od njega imaju ogromna očekivanja.

U traileru se najviše ističe upravo mladi Michael B. Jordan, koji je utrošio mjesece na tjelesnu pripremu i koji izgleda vrlo uvjerljivo u scenama iz ringa. Time je još jednom potvrdio da je trenutno jedan od najtalentiranijih glumaca nove generacije, i ova uloga bi mu mogla pomoći u daljnjem napredovanju. “Creed” stiže u američka kina krajem studenog.


Tekst: telegram.hr

Foto: You Tube

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close